Connect with us

Gadgets

Razer Electra V2 është prezantuar

Razer Electra V2 është në treg si model i kufjeve që ofron gamën më të gjerë të mbështetjes së produktit. po ofron një eksperiencë të shkëlqyer audio me drejtuesit 40mm Neodymium në një gamë të gjerë produktesh si PC , tastierë dhe pajisje mobile. Kompatibil me PC, Mac , Xbox One, PlayStation 4 dhe të gjitha pajisjet e lëvizshme me një kufjeprej 3.5 mm kufjesh në të njëjtën kohë, kufje ofron komoditet me një mikrofon të shkëputur.

Electra V2 është projektuar posaçërisht për kohë të gjatë të lojës. Jashtëzakonisht e lehtë, e qëndrueshme dhe e orientuar drejt ngushëllimit, kufja fiton si fleksibilitet ashtu edhe qëndrueshmëri falë materialeve të aluminit. Mikrofoni, i cili është i lëvizshëm sipas kërkesës së përdoruesit, gjithashtu ofron një transmetim mjaft të pastër zëri, por kjo nuk ndikon në përvojën e shëndoshë nëse largohet në kohë që nuk do të përdoren.

Gjenerata e re, sidomos në kufjet më të shtrenjta se Electra V2 dhe duke ofruar teknologji të lartë si standard, do të jetë zgjedhja e preferuar sepse mund të plotësojë të gjitha nevojat e lojtarëve.

1508573625_razer.jpeg

Razer Electra V2 USB është projektuar posaçërisht për lojtarë të PC, me të gjitha tiparet e modelit kryesor Razer Electra V2 në të. Lojtarët mund të personalizojnë dritën e gjelbër klasike të modeleve Razer kur ata duan, në kufje, e cila siguron vetëm audio streaming nëpërmjet lidhjes USB. Veç kësaj, Electra V2 USB ofron një eksperiencë virtuale rreth 7,1 surround, duke i lejuar përdoruesit ta personalizojnë atë sikur të ishin duke përdorur Snapse Razer.

Karakteristikat e Razer Electra V2

Reagimi në frekuencë: 20 Hz – 20 kHz

Rezistenca: 32 ± 15% Ω

Ndjeshmëria: 105 ± 3dB

Fuqia maksimale e hyrjes: 50 mW

Shoferët: 40 mm Neodymium

Gjatësia e kabllos: 1.3 m / 4.27 ft.

Pesha: 278 g / 0.61 lbs.

Razer Electra V2 USB

Reagimi në frekuencë: 20 Hz – 20 kHz

Rezistenca: 32 ± 15% Ω

Ndjeshmëria: 115 ± 3 dB

Fuqia maksimale e hyrjes: 50 mW

Shoferët: 40 mm Neodymium

Gjatësia e kabllit :: 1.3 m / 4.27 ft.

Pesha: 294 g / 0.65 lbs.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending