Connect with us

Desktop

Assassin’s Creed Origins

Origjina e Creed Assassin’s është një lojë vjedhëse veprimi-aventurë e luajtur nga perspektiva e një personi të tretë . Lojtarët përfundojnë quests-skenare lineare me objektiva të përcaktuara-për të përparuar nëpër histori, për të fituar pikë përvojë dhe për të marrë aftësi të reja. Jashtë quests, lojtarët mund të lëvizin lirshëm mjedisin e hapur në këmbë, kalë mbrapa, devenë apo anije për të eksploruar vende, të plotësojë quests opsional anësore dhe të zhbllokuar armë dhe pajisje.
Modaliteti i “vizionit shqiponjë”, i cili u përdor nga franshizmi për t’u dhënë lojtarëve aftësinë për të zbuluar një zonë duke theksuar armiqtë dhe objektet, do të zëvendësohet nga një shqiponjë e Bonellit me emrin Senu si një shok. [1] Lojtarët do të jenë në gjendje të marrin kontrollin e Senu dhe të zbulojnë një fushë paraprakisht, duke theksuar armiqtë që do të jenë të dukshëm kur ata të kthehen për të kontrolluar Bayek, personazhi kryesor i lojës. Lojtarët gjithashtu mund t’i zbusin grabitqarët e ndryshëm, të cilët do të shërbejnë si shok për lojtarët dhe armiqtë e tyre. [2] Origjina do të shohë edhe luftën detare, eksplorimin nënujor dhe bastisjen e varrit të kthehen në seri. [2] [3] [4] [5] [6] Megjithatë, ndryshe nga lojërat e mëparshme në seri, Origins nuk do të përfshijë shumë struktura të larta për ngjitje për të zhbllokuar zonat e hartës.
Loja do të shfaqë edhe mekanikën e rishikuar luftarake. [7] Titujt e mëparshëm në serinë Assassin’s Creed përdorën një “sistem çiftëzimi të animacioneve” ku karakteri i lojtarit do të përfshinte një armik dhe luftimi do të diktoheshin nga një sërë animacionesh mbizotëruese bazuar në inputet dhe lëvizjet e shkruar të UA. Origjina e Creed vrasësit do të shkojë në një sistem “hit-box”. Kur lojtari mban një armë, ata do të godasin çdo gjë që është në rang, duke i lejuar ata që të godasin armiqtë drejtpërdrejt, duke dëmtuar pjesët individuale të trupit dhe duke krijuar mundësinë e humbjes së një armiku tërësisht. Plotësimi i kësaj është mënyra se si armët bien në kategori të ndryshme dhe dëmet e tyre trajtohen, shpejtësia dhe distanca. [8] Armiqtë do të nxirren nga disa arkeikime themelore që përdorin një shumëllojshmëri të taktikave në luftime, të kombinuara me sistemin e hit-box, i cili do t’u lejojë lojtarëve të mësojnë atributet e armëve individuale dhe rrobaqepësit. Ndërsa luftimi i armikut dikton edhe sistemi i goditjes, lojtari do të jetë i pajisur me një mburojë dhe do të balancojë aftësitë e tyre sulmuese dhe mbrojtëse. Vendet brenda botës së lojës do të dizajnohen që t’u mundësojnë lojtarëve të zgjedhin stilin e tyre të lojës duke ofruar luftime të vjedhura dhe të hapura si zgjedhje të barabarta për përmbushjen e objektivave.
Origjina do të prezantojë një sistem luftarak të bazuar në arena ku lojtari do të luftojë valët e gjithnjë e më shumë kombinimeve të vështira të armiqve që kulmojnë në një luftë bosi . [9] Ndërsa hyrja në arenë do të përfshihet në historinë kryesore, modaliteti i arenës do të qëndrojë i vetëm nga tregimi më i gjerë. Bota e lojës do të shfaqë disa arena, me një shumëllojshmëri të kombinimeve të armikut dhe bosëve unike që nuk gjenden në botën e lojës. Lojtarët do të jenë në gjendje të zhbllokojnë armë dhe pajisje shtesë duke plotësuar luftimet në arena.
Një përditësim i ardhshëm i lojës do të shtojë “Discovery Tour”, një mënyrë sandbox që u lejon lojtarëve lirisht të eksplorojnë botën e hapur pa objektiva ose të luftojnë dhe të nisin turne udhëzimi që nxjerrin në pah aspektet e historisë egjiptiane

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Desktop

Lajm i mirë për adhuruesit e lojës Watch Dogs .

Loja e parë e sezonit, Watch_Dogs, është falas për një periudhë të shkurtër kohe për lojtarët në platformën e PC. Ju mund të shihni dhe kopjoni një kopje të Watch_Dogs pa pagesë përmes Uplay .

Llogaria zyrtare e Ubisoft në Twitter tregon se loja është e lirë për fundjavë, jo për ngjarjen, do të qëndrojë përgjithmonë kur të arrish deri në 13 herë në lojë.

Continue Reading

Desktop

Leviathan e Destiny 2 mbërrin në PC

Mësymja Leviathan e Destiny 2 mbërrin në PC

Leviathan, mësymja e parë dhe e vetme e Destiny 2, ka mbërritur për kompjuterat personal.

Është sfida më e vështirë e disponueshme për lojtarët dhe duhet të jeni goxha të përgatitur në grupe të organizuara prej gjashtë lojtarësh për të konkurruar.

Kjo mësymje ka qenë e disponueshme në PS4 dhe Xbox One prej kohësh kjo sepse “Challenge Mode” u aktivizua më parë për konsolat.

Gjatë kësaj jave duhet të grumbulloni një grup prej gjashtë personash. Javën e ardhshme do të lajmëroheni për Guided Games, një funksionalitet i cili lejon klanet të luftojnë në beteja individuale për të përfunduar mësymjen.

Ajo do të jetë e disponueshme pas datës 7 Nëntor po të njëjtën ditë që Prestige Mode mbërrin për mësymjen. Ky është një version më i vështirë i mësymjes.

Pavarësisht nëse keni kompletuar një mësymje më parë në Destiny, Leviathan përbën një sfidë të vërtetë sepse nuk është aq e kollajtë sa të godisni këdo që ju del përpara. /GameWorld Albanian

Continue Reading

Desktop

Acer Predator G6 (AG6-710)

 

Image result for Acer Predator G6 (AG6-710)

 

Kompjuteri “Acer Predator G6” vjen me një dizajn unik dhe një platformë për luajtjen e lojërave.Mund ta merrni me specifika të ndryshme sipas dëshirës .Por specifikat më të preferuara janë :

  • Intel® Core™ i7-6700K processor Quad-core 4 GHz
  • Nvidia® GeForce® GTX 1070 with 8 GB Dedicated Memory
  • 16 GB, DDR4 SDRAM
  • 1 TB HDD + 256 GB SSD

Si dhe ka kartelën e zërit  SoundBlaster X-Fi MB5. Ka lexues të CD-ve, Ethernet, WiFi dhe Bluetooth. Pjesën e përparme ka 2x porte USB 3.0 / 3.1 Gen 1, lexues të SD kartelave, dhe portet për mikrofon dhe dëgjuese. Pjesa e pasme e kompjuterit ka 4x porte USB 3.0 / 3.1 Gen 1, 2x USB 2.0, portin LAN, portet e audios dhe portet e ekranit HDMI, DisplayPort dhe DVI.

 

Continue Reading

Trending